Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την VIVA WALLET PAYMENTS η οποία μας παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με τη χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών.

Για την ασφάλεια των συναλλαγών ο διακομιστής μας διαθέτει μέσω της COMODO και του πιστοποιητικού Positive SSL Certificate, ασφάλεια 2048 bit και εγγυάται ότι κατά την χρήση του SSL, η ανταλλαγή πληροφοριών θα είναι κωδικοποιημένη και ασφαλής κατά την αποστολή όλων των προσωπικών καθώς και των υπόλοιπων στοιχείων σας.

Η εταιρεία μας για να σας παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια περνά από δύο στάδια ελέγχου την συναλλαγή πριν χρεώσει την κάρτα σας. Ο πελάτης, επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής την εξόφληση με πιστωτική κάρτα και αφού συμπληρώσει τα στοιχεία της παραγγελίας του δεν χρειάζεται να μεταφερθεί σε καμία εξωτερική σελίδα ή άλλη υπηρεσία ενώ επίσης δεν αποθηκεύονται σε καμία βάση τα στοιχεία της πιστωτικής του.

Για επιπλέον ασφάλεια συνήθως για την πρώτη φορά χρήσης της πιστωτικής κάρτας στο κατάστημά μας θα σας ζητηθεί να αποστείλετε ένα αντίγραφο της ταυτότητας και της πιστωτικής κάρτας για να βεβαιωθούμε πως πράγματι χρεώνεται ο ιδιοκτήτης και πραγματικός παραλήπτης.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πραγματοποιείται άφοβα και με απόλυτη ασφάλεια τις συναλλαγές σας!